VCA*

Wij zijn sinds oktober 2020 een VCA* gecertificeerd bedrijf!

Al onze monteurs zijn in het bezit van het B-VCA diploma, meerdere monteurs hebben daarnaast ook het VOL-VCA diploma.

Het B-VCA diploma houdt in dat de monteurs de basiskennis bezitten van VGM (Veiligheid, gezondheid en milieu) zoals die is gesteld door VCA. Wij geven daarmee aan dat zij veilig werken en daarbij rekening houden met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.


CO (koolmonoxide) certificering

Als u door ons uw cv ketel laat installeren of onderhouden weet u zeker dat u een veilige installatie in huis hebt!
De Gasketelwet is een wettelijke regeling die vakbekwaamheidseisen stelt aan alle cv-monteurs en bedrijven die gasverbrandingstoestellen (lees ketels, gashaarden enz.) installeren, repareren en/of onderhouden. Vanaf 1 april 2022 is het verplicht je als bedrijf te hebben gecertificeerd voor de CO-certificering. Deze wet is in werking gesteld om ongelukken met koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.
Monteurs moeten een theorie en praktijkexamen afleggen om aan te tonen dat zij over de benodigde vaardigheden beschikken.

Onze monteurs hebben allen het theorie examen reeds met succes afgerond.
De praktijkexamens zijn ingepland en door een aantal monteurs ook al reeds behaald waardoor zij al in het bezit zijn van het 'bewijs van vakmanschap'.
Waaronder ook onze onderhouds- en servicemonteur.
Zodra de richtlijn voor de certificering door de regering akkoord is gegeven zijn wij er klaar voor om ons te certificeren.


InstallQ Erkend installateur

Wij zijn een gastechnisch, watertechnisch en verarmingtechnisch erkend installatiebedrijf.
Goede kwaliteitsborging is namelijk gebaat bij een breed draagvlak, veel duidelijkheid en zekerheid, tegen aanvaardbare kosten. Dit ontstaat alleen als er een brede afstemming is tussen en met verschillende partijen. Het laten bestaan van meerdere stichtingen die zich met kwaliteitsborging bezighouden helpt in dat geval niet om tot succesvolle regelingen te komen.

Kwaliteit aantonen, dat is de essentie van InstallQ. Voor opdrachtgevers belangrijk, want een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist.


IBER erkend inspectiebedrijf

Installatiebedrijf Ter Beek is IBER Erkend Inspectiebedrijf op het gebied van gas en water installaties.

IBER Erkend bedrijf staat voor:

Regeling voor de erkenning van Elektrotechnische-, gastechnische- en/of watertechnische inspectie bedrijven.


Techniek Nederland

Techniek Nederland behoort tot de grootste brancheorganisaties in Nederland.
Bij Techniek Nederland zijn 1.350 bedrijven in de technische detailhandel aangesloten, waarvan circa zeventig specialist zijn in het repareren van consumenten-elektronica. Daarnaast zijn ongeveer vijfduizend installatiebedrijven lid van deze organisatie. Daarmee vertegenwoordigen zij negentig procent van de omzet in deze branche. Als werkgeversorganisatie vormen ze dan ook een factor van betekenis.


Leerbedrijf

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

Bij ons bedrijf kunnen (v)mbo-leerlingen stage lopen als onderdeel van hun opleiding.Nefit

Wij kiezen er bewust voor om alleen Nefit cv ketels en warmtepompen te verkopen en te installeren. Zo zijn wij er zeker van dat wij een goed product verkopen en hebben wij alle kennis in huis om uw ketel te onderhouden of te repareren.

Nefit is een gerenommeerd en oer-Hollands merk. Het bedrijf achter het merk maakt sinds 2004 onderdeel uit van Bosch Thermotechnik, een van de divisies van het internationale Robert Bosch-concern.
Bosch is wereldwijd een toonaangevend merk in onder meer automotive, huishoudelijke apparatuur en powertools. Met deze solide internationale basis is deze organisatie een van de sterkste spelers in de branche in Nederland, in Europa en wereldwijd.


Luchtleidingsystemen

Wij beschikken over de juiste kennis voor het installeren van Transair leidingsystemen. Transair is het originele modulaire aluminium persluchtsysteem voor industriƫle gebouwen. De basis van dit leidingsysteem bestaat uit aluminium leidingen en snelverbindingen. Hiernaast vindt u het certificaat van de positief afgeronde producttraining.